Bouw


 

Bouw Zutphen – Ik zoek bouw personeel

Hagemans Werk bemiddelt al 15 jaar (inleen) personeel en ZZP-ers voor aannemers en bouw gerelateerde bedrijven. Door de lange ervaring en onze mensenkennis selecteren we de juiste man op de juiste plaats. De vraag van de opdrachtgever is leidend. Dit houdt in dat wij niet zomaar mensen sturen maar luisteren naar de behoefte. Vele vakmannen voeren al jarenlang opdrachten uit voor Hagemans Werk naar volle tevredenheid. Uiteraard kunt u als opdrachtgever er vanuit gaan dat de door ons bemiddelde medewerkers op tijd en correct betaald worden. Ook bent u er van verzekert dat de afdrachten en premies conform de regels worden uitgevoerd. Wij hebben de verloning en facturatie namelijk uitbesteed aan een Back-Office service, zo kunnen we ons richten op onze core business: de ideale match tussen werkgever en werknemer.

Enkele kenmerken van Hagemans Werk:
• Jarenlange ervaring
• Kennis van de (bouw) arbeidsmarkt
• Juiste man/vrouw op de juiste plaats, gemotiveerde medewerkers
• Garantie op legaliteit en afdracht sociale lasten en belastingen
• G-rekening en verloning volgens de Bouw Cao
• Betrouwbaarheid in levering, zekerheid en continuïteit in het proces

 

Bouw Zutphen – Ik zoek werk in de bouw

Als vakman wil je gewoon een opdracht / werk en op tijd betaald worden. 
Bij Hagemans Werk kan beide. Door het zeer grote netwerk in de bouw en techniek zoeken wij regelmatig ZZP vakmannen voor onze opdrachtgevers. Uiteraard kun jij je als ZZP-er alleen aanmelden als je in het bezit bent van een Var (winst uit onderneming), uitreksel KvK en een geldig legitimatiebewijs en aantoonbare ervaring in de bouw.

Voor loondienst onder de bouw cao zijn er ook mogelijkheden.

We zoeken regelmatig timmerlieden, metselaars, schilders, bouwopruimers etc. Ook bemiddelen wij voor o.a. werkvoorbereiders, projectleiders en ander UTA personeel. 

De laatste tien jaar hebben wij succesvol bemiddeld voor vele vakmannen naar ieders tevredenheid, want door het persoonlijk contact kennen wij onze mensen en weten dus waar zij goed in zijn.