Uitzenden


 

Uitzendbureau Zutphen – Ik zoek personeel

Hagemans Werk bemiddelt, naast de overheids- en bouwsector, ook personeel binnen andere sectoren.
Als opdrachtgever wilt u goed personeel dat uw bedrijf tijdelijk of voor langere tijd komt versterken. Door onze ruime ervaring kunnen wij goed inschatten welk personeel juist bij úw organisatie past.
Wij houden naast het beleid van uw organisatie ook rekening met het huidige personeel en maken aan de hand daarvan een perfecte match. 
Aan de hand van het beleid van uw organisatie overwegen we de keuze om personeel in te zetten met de benodigde vaardigheden, of personeel in te zetten met een zeer grote potentie op dit gebied als dit ook ten goede komt voor uw organisatie en het huidige personeel.
Voor zowel kandidaat als opdrachtgever treden wij op als partner, adviseur en coach. Beiden zien wij als onze klant. Een langdurige relatie opbouwen en onderhouden met u als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Ditzelfde geldt voor de kandidaat die bij u gaat werken.
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

Uitzend werk Zutphen – Ik zoek werk

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk werk? Hagemans Werk helpt u graag in uw zoektocht naar een nieuwe baan.
Door onze persoonlijke benadering krijgen wij snel een goed beeld van waar u naar op zoek bent. Daardoor zijn wij goed in staat om een passende baan voor u te vinden.
Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven in verschillende sectoren.
Neem voor meer informatie contact met ons op.